Darling 1.

Darling 1.
Típus: 
szopóka nélküli
Kiszerelés: 
20 db
Ár: 
2,40 Pengő
Gyártó: 
Magyar Királyi Dohányjövedék
Gyártási idő: 
1935. május 3.-1943.
Forrás: 
saját darab

 

1935 május - Nagy sikert jósolnak a Darling cigarettának

Megnyugtató dolog, hogy az ország legnagyobb kereskedelmi üzemét, a Dohányjövedéket a jó kereskedő gondosságával, előrelátásával és alkalmazkodó képességével vezetik. Tanubizonysága ennek az angol-amerikai típusú Darling cigaretta, amelyet most a Nemzetközi Vásár alkalmából hozott a piacra. Bátran meg lehet jósolni, hogy ennek a nyugati típusú, sajátos ízű és illatú, igen elegáns cigarettának nagy sikere lesz.

Nálunk is vannak, akik régóta vágyódnak külföldi cigaretták után, de vajmi ritkán és akkor is csak igen nagy áldozatok árán juthattak hozzájuk a valutáris nehézségek miatt. A közönség szempontjából is helyes és üdvös elhatározás volt tehát a Darling cigaretták gyártása és piacra hozatala.

Általában csak helyeselni lehet a Dohányjövedék törekvését abban az irányban, hogy a közönséget a jobb és finomabb cigaretták fogyasztására kívánja sarkalni. Mondani sem kell, hogy a Nemzetközi Vásárnak egyik legkedvesebb attrakciója a Darling, amelynek készítését is bemutatják az impozáns Dohányjövedéki pavillonban.